Autor: 021.rs

Novi Sad
04.10.2018.
15:38
Vaterpolo klub Vojvodina je proteklog meseca, a naročito u proteklih deset dana, prolazio kroz dosad nezapamćenu krizu u svojoj dugogodišnjoj tradiciji od 83 godine, poručuju u zvaničnom saopštenju u upravi kluba.
  • Sport

    05.10.2018 03:25
    Tuga
    Ceo sport u srbistanu je u privatnom vlasništvu, a jedna od najtužnijih priča je vk vojvodina.
  • Navijač

    04.10.2018 23:35
    Zadržite talente
    Klub treba da se stabilizuje i napravi plan za budućnost. Trebamo da zadržimo talente poput Vasina i Marića, pa i Tintora koji me je jako prijatno oduševio igrama iz prošle sezone, a verujem da će ove godine biti jedan od vođa igre uz naravno Ranđića... Potencijal imamo samo trebamo da sačuvamo igrače na duži period, a ne da nam idu poput Šulca i Rogača!
    Mada mislim da ni oni ne bi otišli da je klub bio stabilan.
  • Insajder

    04.10.2018 22:39
    Odgovor drugaru insajdera
    Promene uvek treba da budu ali na pravi, efikasan i pre svega zakonit način. Ovakav AD HOK način pokušaja preuzimanja kluba ne odobravam jer onda nema razlike. Neka skupština odluči sutra prema svim zakonskim načelima. Žao mi je što nisam član skupštine ali sam neko ko je upućen u trenutna dešavanja i dešavanja u klubu. Ne branim nikoga, ali i dalje mislim da je priča SJAŠI KURTA da neko drugi dobije posao
  • Insajderov drugar

    04.10.2018 21:05
    Odgovor
    Dragi S-Insajderu, klub je u ovakvoj situaciji zbog lošeg vođenja i poslovanja godinama kao i razmišljanja sličnim tvom. Umesto da podržimo promene jer od ove situacije gore ne može biti mi smo takvi da uvek imamo problem sa tim šta će ko dobiti od promena. Naravno da direktor treba da ima platu, svi su je imali do sada i nije problem u plati već je poenta voditi klub kako treba. I ne radi se o nikakvom preuzimanju kluba jer klub nije privatno vlasništvo već se menja rukovodstvo što je sasvim normalna stvar ukoliko staro ne radi posao kako treba, ili možda misliš da su radili ??? Misliš li da je normalno praviti tolika dugovanja od 18 miliona dinara??? MIsliš da je normalno da se duguje hotelima, prevoznicima, dobavljačima, stanodavcima, trenerima, igračima i ko zna kome još??? Misliš da je normalno da klub dozvoli odlazak tolikog broja trenera i igrača zadnjih godina??? Misliš da je normalno da direktor dolazi na posao u 13h??? Izvini ali ništa nije normalno. Samim ti ne vidim nikakav problem da se takvo rukovodstvo smeni i da neko drugi proba da radi bolje i kvalitetnije. Nema tu patriotizma i ljubavi, to je sasvim običan posao. Uostalom ako voliš klub zar ti nije drago što će sigurno biti bolje nego sada?
  • Insajder

    04.10.2018 18:42
    Dil
    Sutra je kako sam i rekao skupština u komentaru na jučerašnji tekst. Javna. Potencijalno predloženi novi članovi UO pod "patriotizmom i ljubavi" prema klubu žele da preuzmu klub. Neka skupština da mišljenje i neka kao najviši organ odluči o tome. Za vd direktora vidim da je predložen Marko Ćuk. Nadam se da će ako ga skupština izabere, funkciju obavljati volonterski. U suprotnom ako mu bude plaćena funkcija priča liči na SJAŠI KURTA.
  • Zivan

    04.10.2018 16:18
    Saopštenjem se ne kaže ništa konkretnije o problemima kluba, prepuno fraza i zapomaganja.
  • Djilkos

    04.10.2018 16:14
    A plate ljudima?
    Sta su rekli? Nista, kao i. mnogo puta do sada. Ni reci o tome sts je sa 15 neisplacenih zarada onima koji se bore u bazenu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna